דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 519 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק בצל חלבי עם חמאה ויין לבן
מרק בצל מושלם בסגנון ביתי
  • 1 פורסים את הבצלים ומטגנים בחמאה עד שהבצלים הופכים לשקופים.
  • 2 מוסיפים את הקמח ובוחשים. מוסיפים גם את המים הרותחים, היין הלבן, אבקת מרק הבצל, המלח, הפלפל השחור והמוסקט.
  • 3 נותנים להכל להתבשל במשך כחצי שעה על אש נמוכה (בוחשים מדי פעם).
  • 4 הכנת הקרוטונים: חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מפזרים מעט שמן זית וגבינה צהובה מגוררת ומכניסים לתנור למשך כ- 6-7 דקות עד שהקרוטונים משחימים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 37.4% 11.7% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.75 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב