דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק בצל חלבי עם חמאה ויין לבן
מרק בצל חלבי עם חמאה ויין לבן
מרק בצל מושלם בסגנון ביתי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 519 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הבצלים ומטגנים בחמאה עד שהבצלים הופכים לשקופים.
  • 2 מוסיפים את הקמח ובוחשים.
  • 3 מוסיפים את המים הרותחים, היין הלבן, אבקת מרק הבצל, המלח, הפלפל השחור ומעט אגוז מוסקט.
  • 4 נותנים להכל להתבשל במשך כחצי שעה על אש נמוכה (בוחשים מדי פעם).
  • 5 הכנת הקרוטונים: חותכים את פרוסות הלחם לקוביות, מפזרים מעט שמן זית וגבינה צהובה מגוררת ומכניסים לתנור למשך כ- 6-7 דקות עד שהקרוטונים משחימים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)32262
חלבונים (גרם)6.5 1.25
פחמימות (גרם)255
מתוכן סוכרים (גרם)6.15 1.19
שומנים (גרם)20.82 4.01
מתוכם שומן רווי (גרם)9.78 1.89
כולסטרול (מ"ג)42.76 8.24
נתרן (מ"ג)425.0781.93
סיבים תזונתיים (גרם)3.47 0.67
מים (גרם)446.8886.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.020
ויטמין B (מ"ג)0.660.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.093.68
ויטמין C (מ"ג)6.521.26
ויטמין E (מ"ג)0.030
ויטמין K (מק"ג)0.840.16
סידן (מ"ג)91.6517.66
ברזל (מ"ג)0.380.07
מגנזיום (מ"ג)21.834.21
זרחן (מ"ג)47.859.22
אבץ (מ"ג)0.320.06
אשלגן (מ"ג)223.3643.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 37.4% 11.7% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.