דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 415 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)

  • בצל - 2 יחידות גדולות - סה"כ (644 גרם)
    לבן + סגול (חתוכים לפרוסות)
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה - לטיגון
  • אטריות אורז חום מלא - אריזת ניילון (454 גרם)
  • גזר - יחידה גדולה ללא קליפה (238 גרם)
    חתוך למקלות
  • פלפל אדום - יחידה גדולה (289 גרם)
    חתוך לרצועות
  • פטריות - 4 גדלים ממוצעים - סה"כ (100 גרם)
    לבנות/חומות - חתוכות לפרוסות
  • כרוב - כוס-קצוץ (80 גרם)
    חתוך לרצועות
  • קישוא זוקיני - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לקוביות
  • מלח ים - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם
  • רוטב סויה ללא גלוטן - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    רוטב סויה ללא גלוטן

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אטריות אורז חום עם ירקות
ארוחה טעימה ומזינה במיוחד
  • 1 מטגנים במחבת רחבה עם מכסה את הבצלים בשמן הזית, עד שהם מתרככים (כ- 10 דקות).
  • 2 מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן.
  • 3 מוסיפים למחבת את שאר הירקות וממשיכים לבשל במכסה סגור עד שכל הירקות מתרככים ומגירים נוזלים.
  • 4 מוסיפים גם את התבלינים, רוטב הסויה והאטריות המבושלות, ומערבבים הכל יחד ל- 5 דקות למיזוג טעמים.
  • 5 מגישים ואוכלים חם. טעים גם קר.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 7% 9.3% 76.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב