מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (כ- 25 קציצות))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קציצות קינואה עשירות וטעימות
- 1 מטגנים בשמן את הבצל, השום והפטריות עד לריכוך ולהשחמה קלה.
- 2 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה.
- 3 יוצרים קציצות פחוסות ומטגנים במחבת נון-סטיק במעט שמן זית עד להשחמה קלה.
- 4 מניחים על נייר סופג, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת נון-סטיק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.5% |
23.7% |
12.4% |
52.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב