דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 64 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורט אגוזים ופרג
עוגת טורט מושלמת עם אגוזים ופרג
  • 1 לערבב בקערית את הקמח, האגוזים והפרג.
  • 2 להפריד את הביצים.
  • 3 להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • 4 לערבב את החלמונים והשמן, ולהוסיף לקצף (לאט לאט - להוריד את מהירות המיקסר).
  • 5 להוסיף את תערובת הקמח עם האגוזים והפרג (גם כן בהדרגה).
  • 6 להעביר את תערובת העוגה אל תבנית 26 משומנת.
  • 7 לאפות בחום של 160-170 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 8 לאחר שהעוגה הצטננה אפשר לפדר באבקת סוכר (לא חובה).
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יותר מתוק יכול להוסיף עוד סוכר.

ציוד נדרש: תבנית 26 עגולה. אפשר לאפות בתבנית חד פעמית אבל מנייר (לא אלומיניום) - באפייה בתבניות אלומיניום החום לא חודר בצורה אחידה לתחתית ולדעתי זה גורע מאיכות העוגה.

לעוגה הזאת אני קוראת "עוגת שוקי" על שם שוקי שלי שאוהב את העוגה הזאת כל כך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 32.1% 12.4% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב