דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 641 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
אורז עם פרגית, אטריות וכרובית מטוגנת
  • 1 לחמם מעט שמן, לטגן את הכרוביות מעט ולהניח במסננת.
  • 2 באותו שמן לטגן את הפרגיות, לשים גם במסננת, אפשר לערבב אותם.
  • 3 לשים בסיר בגודל מתאים את יתרת השמן, לחמם מעט, להוסיף את האטריות ולבשל אותן 2-3 דקות, לערבב שלא ישרפו.
  • 4 להוסיף לפי הסדר את האורז, לערבב, את הפרגית, לערבב, ולאחר מכן את הכרוביות, לערבב בעדינות את הכל ביחד.
  • 5 להוסיף בזהירות את המים והתבלינים ולערבב, להרתיח ומיד להנמיך את האש.
  • 6 לשלוח את הסיר לבישול על אש קטנה ביותר ל-40 דקות לערך.
  • 7 לטעום מהאוכל, אם האורז מבושל, אפשר לכבות את האש.
  • 8 לתת לסיר ל"נוח" בערך 10 דקות עם סיר מכוסה, לא לגעת בו ולא לערבב את התבשיל.
  • 9 לקחת מגש גדול עגול, לשים על הסיר, להפוך את התבשיל לתוך המגש ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף כל סוג של עוף - כרעיים, שוקיים, קורקבנים וכו`.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.4% 16.7% 32.9% 43%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב