דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה ושוקולד מזולפות
עוגיות חמאה ושוקולד שכיף לטרוף, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`
  • 1 מקרימים את החמאה הרכה ואבקת הסוכר במיקסר בעזרת וו גיטרה על לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל, ומערבבים לאיחוד. מנפים את הקמח ואבקת הקקאו, מוסיפים לתערובת ומערבבים לאיחוד.
  • 2 מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר משונן בקוטר 11 מ"מ, מזלפים פסים באורך 8 ס"מ ומקפיאים לכחצי שעה.
  • 3 מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים כ- 10-12 דקות. לאחר האפייה מעבירים לרשת ומצננים.
  • 4 טובלים מחצית מהעוגיה בשוקולד המומס עם השמן/החמאה ומניחים על נייר אפייה לייבוש.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 37.6% 8.4% 49.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב