דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים וחומוס
מרק עדשים ירוקות וגרגירי חומוס עשיר ביותר
  • 1 שמים בסיר גדול את העדשים, גרגירי החומוס, האורז, הגזרים ועשבי התיבול, וממלאים את הסיר בכ- 3 ליטר מים רותחים.
  • 2 במחבת מטגנים את הבצל, הפטריות והשום בשמן הזית למשך כ- 10 דקות.
  • 3 מביאים את הסיר לרתיחה ומכניסים אליו גם את הבצל, הפטריות והשום. מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 4 מבשלים את המרק כחצי שעה על אש נמוכה במכסה סגור.
  • 5 מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל חצי שעה נוספת.
  • 6 מגישים ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.7% 5.1% 16.4% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב