מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 536 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרק כתום חלבי שכיף לאכול
- 1 לטגן את הבצל כ- 5 דקות עם השמן עד להזהבה.
- 2 להוסיף את כל הירקות ולהמשיך לטגן כ- 5 דקות נוספות.
- 3 להוסיף את המים והתבלינים לפי הטעם, ולהמשיך לבשל כ- 15 דקות על להבה נמוכה או עד שהירקות מתרככים.
- 4 להוסיף את השמנת ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות. בשלב זה ניתן לרסק את הירקות בבלנדר.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.6% |
16.9% |
5.9% |
65.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב