מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 572 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרק ירקות עם גלידה
- 1 לשטוף, לקלף ולחתוך לקוביות את כל הירקות.
- 2 על אש גבוהה לחמם סיר בינוני עם השמן ולהתחיל לטגן את הבצל.
- 3 להוסיף את שאר הירקות ולטגן כ- 5 דקות (לערבב מדי פעם).
- 4 להוסיף ליטר מים, לתבל בתבלינים ולהביא לידי רתיחה.
- 5 לאחר הרתיחה לבשל במשך כ- 40 דקות על להבה בינונית.
- 6 בסיום הבישול לכבות את הגז, לחתוך את הפטרוזליה לחתיכות גסות ולהוסיף.
- 7 לרסק את המרק בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי.
- 8 בזמן ההגשה להוסיף למנה כף גדולה של גלידת וניל - שווה לנסות!
- 9 בתיאבון

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
11.7% |
9.4% |
71.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב