דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (10-12 כפות (כל כף זו מנה))

  • עגבניות שרי - 500 גרם
  • מים - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • חומץ 5% - 5 כפות - סה"כ (50 מ"ל)
    או חומץ הדרים/חומץ בלסמי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    לפי הטעם
  • סוכר - 2 כפות שטוחות
    לפי הטעם
  • אבקת שום - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
    קורט
  • אבקת צ`ילי - 2 כפות
    לא חובה - רק אם רוצים חריף

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קטשופ ביתי
קטשופ בהכנה ביתית קלה
  • 1 לבשל את העגבניות עם המים על להבה נמוכה למשך חצי שעה (העגבניות מתרסקות).
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים ולבשל 10 דקות נוספות. אם והיה שאין נוזלים בכלל
  • אפשר להוסיף עוד 2 כפות מים.
  • 3 לקרר, להעביר לבלנדר ולהפעיל עד לקבלת מרקם הקטשופ הרצוי (אפשר לסנן מהגרעינים).
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל א אבקת הצ`ילי. יוצא מרקם בדיוק כמו קטשופ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 1.6% 7.4% 81%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב