דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט שעועית לבנה עם בצל מטוגן
שילוב נפלא בין שעועית לבנה לבצל מטוגן
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית הלבנה עד לריכוך (רצוי לא לרכך מדי). לסנן ולקרר.
  • 3 לטגן את הבצל עם השמן למשך 5 דקות או עד להשחמה הרצויה.
  • 4 להוסיף את הבצל והתבלינים לשעועית, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 7.6% 19.4% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב