מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נפלא בין שעועית לבנה לבצל מטוגן
- 1 להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
- 2 לבשל את השעועית הלבנה עד לריכוך (רצוי לא לרכך מדי). לסנן ולקרר.
- 3 לטגן את הבצל עם השמן למשך 5 דקות או עד להשחמה הרצויה.
- 4 להוסיף את הבצל והתבלינים לשעועית, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.2% |
7.6% |
19.4% |
59.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב