דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נפלא בין שעועית לבנה לבצל מטוגן

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את השעועית הלבנה במים למשך לילה.
  • 2 לבשל את השעועית הלבנה עד לריכוך (רצוי לא לרכך מדי). לסנן ולקרר.
  • 3 לטגן את הבצל עם השמן למשך 5 דקות או עד להשחמה הרצויה.
  • 4 להוסיף את הבצל והתבלינים לשעועית, לערבב ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)205167
חלבונים (גרם)10.69 8.7
פחמימות (גרם)3327
מתוכן סוכרים (גרם)4.08 3.32
שומנים (גרם)4.2 3.42
מתוכם שומן רווי (גרם)0.36 0.29
נתרן (מ"ג)185.62151.16
סיבים תזונתיים (גרם)7.25 5.9
מים (גרם)71.7858.45
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)13.510.99
ויטמין B (מ"ג)1.571.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.18
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.390.31
ויטמין B5 (מ"ג)0.430.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.23
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)168.32137.07
ויטמין C (מ"ג)7.756.31
ויטמין E (מ"ג)0.210.17
ויטמין K (מק"ג)15.2212.39
סידן (מ"ג)123.77100.79
ברזל (מ"ג)4.533.69
מגנזיום (מ"ג)85.9670
זרחן (מ"ג)153.92125.34
אבץ (מ"ג)1.691.38
אשלגן (מ"ג)873.62711.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.05

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.2% 7.6% 19.4% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?