מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (כ- 40 יחידות (8-10 מנות))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב טבעונית ללא גלוטן שהיא פשוט מעדן
- 1 הכנת המלית הראשונה: מטגנים במחבת רחבה את הבצל הקצוץ והפטריוות ב- 2 כפות שמן זית עד שהם מתרככים. מתבלים במלח ופלפל.
- 2 מועכים את תפוחי האדמה המבושלים לפירה.
- 3 מערבבים חצי מכמות הבצל והפטריות עם תפוחי האדמה המעוכים.
- 4 הכנת המלית השנייה: מטגנים את קוביות הגזר והפלפל בכף נוספת של שמן זית, ומוסיפים למחצית השנייה של הבצל והפטריות.
- 5 הכנת דפי האורז: בצלחת עגולה עם שוליים ממלאים מים. משרים דף אחד של אורז לכדקה, עד שהוא רך (אך לא רך מדי!).
- 6 מניחים על נייר סופג, מניחים במרכז הדף כף מאחת המליות, מקפלים ומגלגלים את הדף לצורת אגרול או בורקס.
- 7 ממשיכים כך עם שאר דפי האורז.
- 8 מניחים בתבנית עם נייר אפייה משומן, ומושחים כל דף אורז ממולא במעט שמן זית עם מברשת סיליקון.
- 9 אופים בחום של 200 מעלות למשך כ- 30-45 דקות, עד שדפי האורז מזהיבים מעט.
- 10 מוציאים מהתנור, מחכים כמה דקות להתקררות קלה, ואוכלים בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9% |
16.8% |
5.9% |
68.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב