דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד טעימה ועסיסית
עוגת השוקולד הכי טעימה שתכינו
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח. להוסיף את הנוזלים בזרם דק (השמן והמים הרותחים), לאחר מכן להוסיף את היבשים (הקמח, השוקולית ואבקת הקקאו) ולערבל הכל עד לקבלת בלילה אחידה (לא לערבל יותר מדי, העוגה תצא לכם דחוסה). וזה הכל!
  • 2 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון) עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש (כ- 34-40 דקות, תלוי בסוג התנור והתבנית בה אופים).
  • 3 בינתיים להכין את גנאש השוקולד: בתוך קלחת להרתיח את השמנת על הגז, ולאחר שהיא רותחת למזוג אותה לקערה עם השוקולדים, להמתין כדקה ולערבב עד לקבלת גנאש חלק ויפה.
  • 4 כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה - לחורר אותה בעזרת קש עבה ולמזוג את גנאש השוקולד מעל כדי שיחלחל לתוך העוגה. מבחינת תוספות - מה שבא לכם! זהו - יש לכם עוגת שוקולד עסיסית וטעימה! הילדים שלכם יברכו אתכם, והאורחים - לא יפסיקו לטרוף אותה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: המתכון מתאים ל- 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה.

הערך התזונתי לא כולל את הסוכריות הצבעוניות לקישוט או כל תוספת אחרת על העוגה מלבד הגנאש. שיטת ההכנה כוללת הקצפה והרתחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 32.7% 8.5% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב