דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס בצל ופרג
שילוב מקורי וטעים של טעמים
  • 1 מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עם מעט מלח ופלפל שחור על להבה בינונית עד שמתרכך.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 210 מעלות.
  • 3 משמנים תבנית סיליקון 12 שקעים בתרסיס שמן.
  • 4 בקערה מערבבים היטב בעזרת מטרפה את כל החומרים חוץ מהבצל המטוגן, 3 כפות הפרג והגבינה הבולגרית.
  • 5 נותנים לתערובת לנוח בצד 10 דקות.
  • 6 יוצקים את התערובת לתבנית עד 3/4 מגובה השקעים.
  • 7 מפזרים כף בצל מטוגן ומעט פרג מעל כל מאפינס, ושמים קובית גבינה בולגרית בכל שקע.
  • 8 אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
  • 9 להגיש חם ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 20.7% 16.7% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב