דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינואה טריו עם כוסמת וירקות במחבת
תבשיל קינואה וכוסמת טבעוני ללא גלוטן
  • 1 מבשלים למשך כ- 20 דקות את הקינואה והכוסמת בנפרד כמו אורז (1/2 כוס לפני בישול) במים רותחים.
  • 2 מטגנים במחבת רחבה עם מכסה את הבצל, הפלפל האדום והפטריות בשמן הזית עד לריכוך קל.
  • 3 מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 4 מוסיפים אל המחבת את הקינואה והכוסמת המבושלות, מערבבים קלות ומשאירים על אש נמוכה כ- 5 דקות במכסה סגור.
  • 5 מערבבים, מניחים בכלי הגשה ואוכלים חם!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.7% 12.8% 12.4% 65.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב