מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 445 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ירקות מוקפצים על מצע "פירה" מקמח תירס
- 1 מרתיחים את המים לפולנטה בסיר. כשמבעבע מוסיפים את קמח התירס ותוך כדי ערבוב מבשלים על אש נמוכה כרבע שעה, וממשיכים לערבב כל הזמן עד שהכל מקבל מרקם דמוי פירה.
- 2 מכבים את האש, מוסיפים את התבלינים לסיר ומערבבים להטמעה. סוגרים את מכסה הסיר.
- 3 במחבת רחבה או בווק מקפיצים את הירקות בשמן הזית עד להשחמה קלה (כ- 10 דקות) וממליחים מעט.
- 4 בכלי הגשה שמים כ- 3 כפות מהפולנטה ועורמים מעליה את הירקות.
- 5 אוכלים חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.4% |
13.1% |
8.9% |
70.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב