דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 89 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ללא בצק
העוגה שמשתלבת הכי טוב עם כוס קפה
  • 1 מחממים את התנור לחום בינוני של 160-180 מעלות (תלוי בתנור).
  • 2 שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, קמח תפוחי האדמה, 2/3 מכמות הסוכר, אינסטנט פודינג הוניל והשמנת, ומערבבים יחד.
  • 3 מקציפים את החלבונים עם 1/3 מכמות הסוכר לקצף נוקשה, ומקפלים לתערובת הגבינה.
  • 4 יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה או שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
  • 5 מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו כשדלת התנור פתוחה (מצננים היטב).
  • 6 הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר (יש אפשרות להקצפה עם פודינג וניל לפי הטעם) לקצפת יציבה, ומצפים את העוגה כשהיא קרה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 31.9% 16.9% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב