דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
זאכר טורט
עוגת טורט שוקולדית
  • 1 בבן-מארי להמיס את השוקולד, החלב והחמאה רק עד להמסה, ולהוריד מהחימום.
  • 2 להפריד את הביצים. בקערה לערבל את החלמונים עם 1/3 כוס סוכר ולהוסיף כף ליקר קפה.
  • 3 להוסיף את החלמונים לקערת השוקולד ולערבב.
  • 4 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, ולערבב לתערובת אחידה.
  • 5 להקציף את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר, ולקפל לתערובת השוקולד.
  • 6 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כשעה (בתבנית 26 עגולה - לרפד בנייר אפייה את תחתית התבנית), ולקרר.
  • 7 הכנת קרם השוקולד: לחמם בקלחת את השמנת והשוקולד עד להמסה. לערבב את החלב וליקר הקפה עם הקורנפלור, להוסיף לתערובת השוקולד ולבשל עד שמסמיך מעט (2-3 דקות).
  • 8 הרכבת העוגה: לחצות את העוגה שהתקררה ולמרוח ריבה בנדיבות (עדיף ריבה ביתית עם פרי). מעל הריבה למרוח בעדינות כ- 5-6 כפות מקרם השוקולד, ואת שאר הקרם למרוח למעלה.
  • 9 לקשט עם שקדים או אגוזים מלמעלה.
  • 10 הרי לכם זאכר טורט אוסטרי טעים ביותר - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הקפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 33.2% 9.1% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב