דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת אוראו
עוגת קרם אוראו עם תחתית בראוניז וציפוי גנאש שוקולד לבן
  • 1 הכנת תחתית הבראוניז: לערבב בקערה את החמאה, הקקאו, הסוכר ותמצית הוניל. להוסיף את הביצים פנימה בהדרגה ולערבב.
  • 2 להוסיף את הקמח התופח, לערבב היטב ולהוסיף בסוף את השוקולד המומס.
  • 3 לשטח את הבלילה בתבנית 24 או ברינג.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שבמגע יד התחתית יציבה לגמרי, ולקרר במשך כשעה.
  • 5 הכנת שכבת קרם האוראו: להקציף את השמנת המתוקה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז ואינסטנט הפודינג לקצפת יציבה.
  • 6 במעבד מזון לגרוס לפירורים כ- 6-7 עוגיות אוראו, ולקפל פנימה לתוך הקרם.
  • 7 כשהתחתית קרה ליצוק את הקרם מעל ולהכניס להקפאה כחצי שעה. אפשר לשמור מעט קרם לקישוט לפני קיפול העוגיות פנימה.
  • 8 הכנת הציפוי: להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה. להוציא את העוגה מהמקפיא, לכסות בגנאש השוקולד הלבן ולקשט בעוגיות אוראו כמובן.
  • 9 להחזיר את העוגה למקפיא להתייצבות ולהוציא את הרינג אחרי כשעתיים הקפאה. עדיף להגיש חצי קפוא. העוגה יציבה אך על מנת לחתוך פרוסה יפה עדיף להקפיא.
  • 10 הרי לכם עוגת אוראו פשוט חלומית - בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את החלב המרוכז. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 35.7% 6% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב