מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- חציל - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (1.32 ק"ג)
- מיונז - 3 כפות - סה"כ (45 גרם)
- מיץ לימון - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/3 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחד הסלטים הקלים והטעימים להכנה
- 1 לשטוף את החצילים השלמים ולהכניס לאפייה בתנור בחום של 220 מעלות למשך 35-45 דקות.
- 2 לאחר שהחצילים מעט מתקררים לקלף את הקליפה, להוציא את "בשר החציל" בעזרת מזלג ולרסק.
- 3 להוסיף את המיונז, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
- 4 לערבב היטב ובתיאבון
ניתן גם לקלות את החצילים על אש גלויה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.9% |
16.5% |
5.8% |
60.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב