מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 329 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חמין אורז עם הרבה ירקות לטבעוניים
- 1 מטגנים את הבצל, השום וזרעי הכמון בשמן הזית כ- 10 דקות עד להתרככות תוך כדי ערבוב.
- 2 מעבירים לסיר המיועד לתנור.
- 3 מוסיפים לסיר את כל המרכיבים, ומכסים במים רותחים (עד לגובה המרכיבים).
- 4 מניחים את הסיר בתנור ואופים ב- 200 מעלות טורבו.
- 5 מערבבים ומכסים את הסיר אחרי חצי שעה.
- 6 ממשיכים לאפות ואחרי שעה מורידים את הכיסוי, מערבבים שוב וממשיכים לאפות ללא הכיסוי עד שנגמרים המים (אצלי מספיקה שעה אפייה, אבל זה תלוי גם בתנור, בגודל הסיר, בכמות המרכיבים ובמים).
- 7 מגישים ואוכלים חם, טעים גם קר!
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. העדשים וגרגירי החומוס מגיעים מבושלים חלקית כבר בשקית (מוקפאים) - יש להכין אותם לפי הוראות ההכנה על האריזות (להביא לרתיחה ולסנן). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.9% |
5.7% |
13.4% |
67% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב