דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט עם קצפת
מומלץ לצפות גם בג`לי עם תותים
  • 1 להפריד את החלמונים והחלבונים.
  • 2 להקציף את החלבונים במהירות גבוהה, ולהוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל עד שנהיה צבע לבן.
  • 3 בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם השמן והחלב (או המים), ולהוסיף את התערובת בהדרגה במהירות הכי נמוכה לתוך תערובת החלבונים.
  • 4 לסיום להוסיף את הקמח התופח.
  • 5 להעביר לתבנית 24 ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות.
  • 5 הכנת הקרם: להקציף את כל המצרכים ביחד במהירות גבוהה לקצף תפוח ולבן.
  • 6 לאחר קירור העוגה לחתוך אותה באמצע ולשים את החלק העליון בצד.
  • 7 למלא בקרם את החלק התחתון ולהחזיר את החלק העליון חזרה לסגירת העוגה (להשאיר חצי מהקרם לציפוי).
  • 8 לצפות את העוגה מסביב ומעל בקרם ולקשט כיד הדמיון (פירות/שוקולד).
  • 9 הרי לכם עוגת טורט עם קצפת מושלמת לאירוח ולימי הולדת לילדים - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24.

במקום הקמח התופח אפשר להשתמש ב- 2 כוסות קמח רגיל + 1 שקית אבקת אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28.3% 9.1% 60.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב