מצרכים למתכון
555 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ניתן להשתמש גם בשמנת רגילה
- 1 להרתיח את הפסטה במים עם מלח עד להתרככות (לא יותר מדי) ולסנן את הנוזלים.
- 2 במחבת לחמם את שמן הזית ולטגן את הבצל והשום (עד שהבצל נהיה שקוף). להוסיף את הפטריות ולערבב.
- 3 להוסיף את שמנת הסויה, אבקת מרק הפטריות (להסמכה), הפלפל השחור, המלח (לא להגזים כי אבקת מרק הפטריות מלוחה כבר) והמוסקט.
- 4 לבדוק את הטעמים ולשפוך על הפסטה המוכנה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר כמובן להכין את אותו המתכון עם שמנת רגילה לבישול.
כאשר מרתיחים פסטה: 1 ליטר מים + כפית מלח לכל 100 גרם פסטה. אם רוצים להכין חבילה שלמה אז משתמשים בשני מיכלים של שמנת סויה. אם מחפשים להכין מתכון טעים ובלי שמנת עם אחוזי שומן גבוהים - המתכון הזה בשבילכם.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.4% |
12% |
13.5% |
68.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב