דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות ובצל
  • 1 לפרוס את הבצל והפטריות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצל ולטגן קלות עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב למשך כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את התיבול ולתת ערבוב אחרון.
  • 5 לטעום, לתקן תיבול ולכבות את האש.
  • 6 לבריאות!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף את הסלט לחומוס ולקבל חומוס פטריות. אפשר להוסיף גם תירס למחבת ולטגן עוד כמה דקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית מכמות השמן.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.8% 29.6% 10.4% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב