דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות ובצל
  • 1 לפרוס את הבצל ואת הפטריות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת. להכניס את הבצל ולטגן קלות עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב כחמש דקות.
  • 4 לתבל בתבלינים ולתת ערבוב אחרון.
  • 5 לטעום, לתקן תיבול ולכבות את הגז.
  • 6 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף את הסלט לחומוס ולקבל חומוס פטריות. אפשר להוסיף גם תירס למחבת ולטגן עוד כמה דקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית מכמות השמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 28.3% 16.3% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב