דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הבצל ואת הפטריות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת. להכניס את הבצל ולטגן קלות עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב כחמש דקות.
  • 4 לתבל בתבלינים ולתת ערבוב אחרון.
  • 5 לטעום, לתקן תיבול ולכבות את הגז.
  • 6 לבריאות.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף את הסלט לחומוס ולקבל חומוס פטריות. אפשר להוסיף גם תירס למחבת ולטגן עוד כמה דקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית מכמות השמן.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)9762
חלבונים (גרם)3.46 2.2
פחמימות (גרם)96
מתוכן סוכרים (גרם)4.22 2.68
שומנים (גרם)6 3.81
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.32
נתרן (מ"ג)704.8447.78
סיבים תזונתיים (גרם)2.34 1.48
מים (גרם)135.1585.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)26.3916.76
ויטמין B (מ"ג)5.323.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.24
ויטמין B3 (מ"ג)3.262.07
ויטמין B5 (מ"ג)1.350.86
ויטמין B6 (מ"ג)0.210.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)26.7516.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.02
ויטמין C (מ"ג)7.264.61
ויטמין D (מק"ג)0.380.24
ויטמין E (מ"ג)0.320.2
ויטמין K (מק"ג)1.220.78
סידן (מ"ג)19.9712.69
ברזל (מ"ג)0.830.53
מגנזיום (מ"ג)16.0610.2
זרחן (מ"ג)94.5460.06
אבץ (מ"ג)0.590.37
אשלגן (מ"ג)385.99245.23
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11% 28.3% 16.3% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.