דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הדג
  • סלמון - 500 גרם
  • מלח גס - 2 כפות שטוחות
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • התחמיץ
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • חומץ 5% - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לרצועות
  • עלי דפנה - 10 יחידות
  • גרגירי פלפל אנגלי - כף אחת
  • גרגירי פלפל צבעוני - כפית אחת

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון כבוש
סלמון בתחמיץ עם בצלים
  • 1 לערבב את המלח והסוכר ולפזר על הדג.
  • 2 להניח בכלי סגור בצד למשך 24 שעות ולמחרת להכניס למקרר לשבוע נוסף. אחרי שבוע לנער ממלח מיותר, לחתוך לחתיכות בגודל הרצוי ולהעביר לכלי הגשה.
  • 3 לערבב את מצרכי התחמיץ ולשפוך על הסלמון הכבוש, לסגור את הכלי ולחכות - מוכן אחרי 24 שעות. ניתן לשמור במקרר כחודש.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה, גרגירי הפלפל האנגלי והצבעוני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 28.3% 44.3% 25.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב