דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים כתומות בקערת לחם
גאוני: מרק בתוך כיכר לחם
  • 1 מטגנים במעט שמן זית את הבצל, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסלרי והבטטה המתוקה, מאדים מספר דקות ומוסיפים את העדשים הכתומות.
  • 2 מוסיפים מים (שיכסו את הכל ועוד קצת) ומביאים לרתיחה.
  • 3 מתבלים באבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור ומעט כורכום.
  • 4 מבשלים למשך כ- 40 דקות עד לריכוך העדשים, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומכבים את האש.
  • 5 מרוקנים כיכר לחם מהפנים (מתכון ללחם כפרי שלי תמצאו בעמוד זה מצד שמאל), מוזגים את המרק לתוכו ולהגיש מיד.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.7% 4.6% 18.2% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב