דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • להכנת הבסיס:
  • 1 מחממים תנור לחום 180 מעלות.
  • 2 פותחים את ה"קדאיף" באמצעות החמאה המומסת.
  • 3 משטחים בתבנית עגולה ומכניסים לתנור.
  • 4 אופים עד להזהבה ומצננים.
  • להכנת קרם גבינה:
  • 1 בקערה אחת מקציפים את השמנת, הפודינג ו- 2 כוסות חלב.
  • 2 מערבבים את שאר המצרכים בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקציפה לבלילה ושופכים מעל בסיס הקדאיף המצונן.
  • להכנת קרם שוקולד לבן:
  • 1 מוזגים את השמנת המתוקה לסיר ומרתיחים.
  • 2 כשהשמנת מגיעה לרתיחה מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד להמסה ומקררים.
  • 3 מוזגים את הקרם על העוגה ומכניסים למקרר ל- 24 שעות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 37.6% 10.1% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב