דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (כ- 48 עוגיות מ- 4 כרוכיות (12 עוגיות לכרוכית))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות מגולגלות במילוי פרג או ריבה
הכרוכיות הכי טעימות שיש
  • 1 הכנת הבצק הפריך: לאחד את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך ולהכניס לקירור לפחות לשעה.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים, לשטח כל חלק למלבן גדול, למרוח את המילוי על המלבן, לגלגל לכרוכית ולהניח על נייר אפייה.
  • 3 הכנת מילוי הפרג (2 כרוכיות): לבשל את הפרג, החלב, הסוכר והקורנפלור למשך כ- 5 דקות עד להסמכה, להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה, סוכר הוניל וגרד הלימון. אפשר להוסיף בשלב זה גם מעט אגוזים מרוסקים.
  • 4 הכנת מילוי הריבה (2 כרוכיות): לערבב את הריבה עם הקורנפלור, למרוח על הבצק ולפזר את האגוזים והקינמון מעל.
  • 5 לאפות בחום בינוני של 170-180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 6 לאחר האפייה לחתוך את הכרוכיות לעוגיות (כ- 12 עוגיות לכל כרוכית).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות.

הערך התזונתי לא כולל את האגוזים המרוסקים למילוי הפרג במידה ומוסיפים. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 32.9% 8.6% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב