דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות מגולגלות במילוי פרג או ריבה
עוגיות מגולגלות במילוי פרג או ריבה
עוגיות מגולגלות במילוי פרג או ריבה
הכרוכיות הכי טעימות שיש

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (כ- 48 עוגיות מ- 4 כרוכיות (12 עוגיות לכרוכית))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת הבצק הפריך: לאחד את כל החומרים עד לקבלת בצק פריך ולהכניס לקירור לפחות לשעה.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 4 חלקים, לשטח כל חלק למלבן גדול, למרוח את המילוי על המלבן, לגלגל לכרוכית ולהניח על נייר אפייה.
  • 3 הכנת מילוי הפרג (2 כרוכיות): לבשל את הפרג, החלב, הסוכר והקורנפלור למשך כ- 5 דקות עד להסמכה, להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה, סוכר הוניל וגרד הלימון. אפשר להוסיף בשלב זה גם מעט אגוזים מרוסקים.
  • 4 הכנת מילוי הריבה (2 כרוכיות): לערבב את הריבה עם הקורנפלור, למרוח על הבצק ולפזר את האגוזים והקינמון מעל.
  • 5 לאפות בחום בינוני של 170-180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 6 לאחר האפייה לחתוך את הכרוכיות לעוגיות (כ- 12 עוגיות לכל כרוכית).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות.

הערך התזונתי לא כולל את האגוזים המרוסקים למילוי הפרג במידה ומוסיפים. זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)141397
חלבונים (גרם)2.2 6.21
פחמימות (גרם)1441
מתוכן סוכרים (גרם)2.46 6.94
שומנים (גרם)8.39 23.67
מתוכם שומן רווי (גרם)2.94 8.3
כולסטרול (מ"ג)12.39 34.93
נתרן (מ"ג)37.24105.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 1.4
מים (גרם)0.030.09
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.03
ויטמין B (מק"ג)1.995.62
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010.02
ויטמין C (מ"ג)0.040.12
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)47.98135.31
ברזל (מ"ג)0.010.02
מגנזיום (מ"ג)0.040.12
זרחן (מ"ג)0.040.12
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.371.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 32.9% 8.6% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.