הכנת הבצק:
1. ב- 1/4 כוס מים + כפית סוכר להמיס את השמרים ולהניח בצד לכמה דקות.
2. בקערה לשים את הקמח ו- 1/2 כוס הסוכר, להוסיף את שאר חומרי הבצק כולל השמרים. לערבב לבצק אחיד.
3. לכסות ולהכניס למקרר לשעתיים.
4. לחלק ל- 4 חלקים והבצק מוכן למילוי.
5. לשטח כל חלק למלבן בערך 40X20 ולמרוח את המילוי. לגלגל לכרוכית ולהניח בתבנית חד פעמית מלבנית.
6. להתפיח את הכרוכיות המוכנות עם המילוי כחצי שעה.
7. לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30-40 דקות, או עד שהעוגות מקבלות גוון חום.
הכנת המילוי:
1. לבשל את הפרג עם החלב, הסוכר והקורנפלור עד להסמכה כ- 5 דקות.
2. להוריד מהאש ולהוסיף גרידת לימון ואגוזים. לקרר ולמרוח על הבצק. אני מילאתי גם בריבת חלב ואגוזים, וממרח שוקולד ואגוזים. אפשר גם מילוי של גבינה.
3. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את גרידת הלימון בה משתמשים בהכנת המילוי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.