דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (מספר מוערך של עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שתי וערב ביתיות
עוגיות חמאה בצורת שתי וערב
  • 1 לעבד את הקמח, אבקת השקדים, אבקת הסוכר והחמאה במעבד מזון עם להב פלדה עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 2 להוסיף את שאר החומרים הנותרים ולהמשיך לעבד לבצק.
  • 3 לשטח את הבצק לריבוע, לעטוף בניילון נצמד ולקרר למשך כשעתיים.
  • 4 לרדד את הבצק לעלה דק בעובי 1.25 ס"מ. לחתוך לרצועות ברוחב חצי ס"מ ולהכין משטח של שתי וערב מהבצק.
  • 5 לסדר את רצועות הבצק לאורך במרווחים של חצי ס"מ. להרים לסירוגין כל רצועה שנייה ומניחים רצועה לרוחב (צורת שתי וערב).
  • 6 להחזיר את הרצועות שהרמנו, להרים את הרצועות שנותרו במקומן בפעם הקודמת ומניחים שוב רצועות לרוחב - כך ממשיכים עד לקבלת קליעת בצק שתי וערב.
  • 7 לקרוץ מהבצק עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ ולאפות במשך 8-10 דקות בתנור בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 30.7% 8.2% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב