מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 406 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נפלא כתוספת טעימה לארוחה
- 1 במחבת רחבה בעלת מכסה מטגנים את הבצל, הסלרי והשום בשמן הזית למשך כ- 5 דקות.
- 2 מוסיפים אליהם את הגזר והפלפלים, וממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות על אש גבוהה.
- 3 מוסיפים למחבת את הברוקולי והפטריות, ומערבבים קלות.
- 4 מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים במכסה סגור על אש נמוכה כ- 10 דקות (מערבבים בעדינות מדי פעם).
- 5 כשהירקות נגיסים אך לא רכים מדי מתבלים בפלפל גרוס, מוציאים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להגיש את המנה על מצע של אורז מבושל או מעל ספגטי או פסטה מבושלים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.5% |
16.3% |
12.6% |
55.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב