דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (2 מלאווחים גדולים שחולקים אותם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לובוש - מלאווח קווקזי
  • 1 שמים את כל כל חומרי הבצק בקערת המקסר עם וו לישה (את המרגרינה לקיפולים שומרים לאחר כך).
  • 2 מוסיפים 80% מהמים לקערה ומתחילים ללוש.
  • 3 מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ובודקים את מצב הוספת הנוזלים.
  • 4 נותנים לבצק מנוחה כ- 20 דקות.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 2 ומעצבים את שניהם לכדורים.
  • 6 מרדדים כל כדור לעלה גדול בעובי של 1/2 ס"מ, לוקחים 200 גרם מרגרינה ומתחילים למרוח על כל העלה.
  • 7 מפזרים מעל המרגרינה את הגבינה הבולגרית המפוררת.
  • 8 מחממים תנור ל- 190 מעלות.
  • 9 מגלגלים את העלה לצורה של רולדה, את הרולדה שנוצרה לכם מגלגלים שוב ויוצרים צורה של שבלול.
  • 10 מרדדים את ה"שבלול" לעובי של כ- 2-3 ס"מ, מברישים בביצה, מפזרים שומשום וקצח ואופים כ- 25 דקות או עד להזהבה.
  • 11 בהצלחה ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 35.1% 11.2% 53%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב