דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאדג` שוקולד חלב וקוקוס
עוגת פאדג` שוקולד טעימה ומרשימה
  • 1 מחממים את התנור מראש ל- 170 מעלות.
  • 2 מערבבים היטב את השמן והסוכר החום, ומוסיפים את השוקולית, מעדן השוקולד, השמנת החמוצה, הביצים ותמצית הוניל לבלילה אחידה.
  • 3 מוסיפים את הקוקוס, ולבסוף מנפים את הקמח פנימה לבלילה ומערבבים לאיחוד.
  • 4 יוצקים לתבנית 22 עגולה ואופים כ- 55 דקות עד שקיסם יוצא פירורי ולח.
  • 5 הכנת הציפוי: מחממים את השמנת בקלחת על הגז, מכבים, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב לגנאש שוקולד (אפשר לעדן בכפית אבקת נס קפה - לא חובה).
  • 6 יוצקים על העוגה ומקררים לקישוט (ניתן לקשט בקוקוס לבן וקוקוס קלוי).
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ (אפשר גם חד פעמית).

הערך התזונתי לא כולל את הקוקוס הקלוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 40.7% 7.9% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.74 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב