דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד בחושה פשוטה
עוגת שוקולד בחושה שכל אחד יכול להכין
  • 1 להכין 2 קערות: אחת עם המצרכים הרטובים לפי הסדר שכתוב ולערבב, ואחת נוספת עם המצרכים היבשים לפי הסדר שכתוב ולערבב.
  • 2 להעביר את תוכן הקערה עם המצרכים היבשים לקערה עם המצרכים הרטובים, ולערבב עד שאין גושים.
  • 3 להעביר את התערובת אל תבנית 26, ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-45 דקות (לשים לב אחרי 35 דקות אם העוגה מוכנה - היא מוכנה כאשר היא כבר לא רוטטת במרכז או שבבדיקה עם קיסם הוא יוצא יבש).
  • 4 חשוב - טיפ קטלני: מיד כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לעטוף אותה בניילון נצמד (את החלק העליון הפתוח של התבנית). כך העוגה "תזיע", תספח את האדים ותישמר רכה ועסיסית.
  • 5 הכנת הציפוי: לחמם את השמנת על הגז וכשהיא חמה ומבעבעת לכבות את האש, להכניס את השוקולדים ולערבב היטב (חשוב לחתוך את השוקולד לקוביות - כך הקוביות תימסנה באופן שווה).
  • 5 לאחר שהעוגה מתקררת לחורר אותה מעט עם קיסם (ממש כמה חורים, אין צורך להשתגע) ולצפות בציפוי השוקולד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 28.1% 8.9% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב