דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם אגוזים לפסח
שילוב נהדר של שוקולד, אגוזים וקצפת לפסח
  • 1 ממסים את השוקולדים עם החמאה במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 בקערה מערבבים את החלמונים עם הברנדי (או הליקר).
  • 3 מאחדים את שתי התערובות.
  • 4 מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 5 מקפלים את החלבונים אל תערובת השוקולד.
  • 6 מערבבים את האגוזים עם הקמח ואבקת האפייה, ומוסיפים לתערובת השוקולד בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 7 מעבירים את התערובת אל תבנית 24 עגולה (עדיף תבנית סיליקון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות.
  • 8 למראה חגיגי לקשט בשמנת מתוקה מוקצפת עם הסוכר וסוכר הוניל כראות עיניכם וטעמכם.
  • 9 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 48.7% 11% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב