דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה (10 מנות לכל רולדה (סה"כ 4 רולדות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדות תמרים פרווה
רולדות פרווה במילוי תמרים ואגוזים
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק יחד לקבלת בצק רך ונעים (ידנית או במיקסר).
  • 2 ניתן לעבוד עם הבצק לאחר מנוחה של 10 דקות, וניתן לעטוף בניילון נצמד ולהשאיר במקרר לכחצי שעה (כך יותר נוח לעבוד עם הבצק, למרות שניתן גם לעבוד איתו ישר). בזמן הזה אפשר להכין את המילוי שרוצים.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים, לפתוח כל כדור למלבן, למרוח את המילוי (למרוח את ממרח התמרים ועליו לפזר את האגוזים - לא לערבב את ממרח התמרים והאגוזים ביחד ואז למרוח כי כך הבצק עלול להיקרע) שרוצים ולגלגל כרולדה. כך להכין מארבעת הכדורים.
  • 4 להעביר את הרולדות למגש עם נייר אפייה.
  • 5 לחרוץ על כל רולדה פסים באלכסון עם סכין (הפסים שיהיו אלו גדלי העוגיות, שם תיחתך הרולדה שתצא מהתנור. לכן, תסמנו בגודל סביר - לא גדול מדי ולא קטן מדי).
  • 6 להכניס את התבנית עם הרולדות לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25-35 דקות (להסתכל על הצבע אחרי 25 דקות - לראות שקיבל טיפונת צבע, לא להשחים את הבצק יותר מדי).
  • 7 לאחר שהרולדות מוכנות להוציא אותן מהתנור, לחתוך במקום המסומן ולפזר המון אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 8 בתיאבון ובהצלחה חיוך
טיפ למתכון
ניתן למלא את הרולדות גם בממרח שוקולד פרווה או בריבה עם קוקוס.

למתכון חלבי אפשר להחליף את המרגרינה בחמאה (אותה הכמות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 23.9% 9% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב