דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קרמבו ללא קמח
עוגת קרמבו פשוט מושלמת שמתאימה גם לפסח
  • 1 להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים ולאחר מכן להוסיף את הסוכר בהדרגה לקצף יציב.
  • 2 להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני ולהנמיך את מהירות ההקצפה. לבסוף להוסיף את אינסטנט השוקולד עד לאיחוד (ממש פחות מדקה).
  • 3 לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה לתוכה.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ- 20-30 דקות. לבדוק עם קיסם - צריך לצאת יבש (העוגה תנחת אחרי האפייה - לא להיבהל, זה בסדר כי אין קמח).
  • 5 כשהעוגה יוצאת מהתנור יש להכין בכוס קטנה נס קפה עם מעט סוכר ומים חמים או להכין אספרסו קצר, ולהרטיב את העוגה מעט.
  • 6 כאשר התחתית התקררה להקציף את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט הפודינג בטעם הוניל, ולמרוח על העוגה באופן שווה.
  • 7 להכניס למקרר לכחצי שעה.
  • 8 על הגז להביא לרתיחה את השמנת המתוקה, לכבות אז הגז, להוסיף את השוקולד המריר עד להמסה מלאה, להוסיף את תמצית הוניל ולשפוך על הקרם. ניתן לקשט בסוכריות שוקולד או כראות עיניכם.
  • 9 להכניס למקרר מספר שעות לפני ההגשה - אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24.

הערך התזונתי לא כולל את נס הקפה להרטבת העוגה. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה במקרר. מי שלא אוהב קרם אינסטנט פודינג וניל יכול להמיר באינסטנט פודינג ריבת חלב, או להוסיף לאינסטנט פודינג וניל כף וחצי ריבת חלב, לערבב ואז למרוח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 40.9% 9.5% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב