דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולית וחלבה
שילוב מושלם של שוקולד וחלבה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב בקערה את הקמח, אבקת האפייה, השוקולית ואבקת הקקאו.
  • 3 לטרוף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח מעט. להוסיף את השמן והיוגורט ולטרוף שוב.
  • 4 להוסיף את תערובת היבשים ולערבב מעט ובעדינות רק עד הטמעת המצרכים. להוסיף את החלבה המפוררת ולערבב פעם אחת.
  • 5 לצקת לתבנית 24 ולאפות בתנור במשך 40-45 דקות. לבדוק בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה. להוציא מהתנור ולצנן מעט.
  • 6 הכנת הציפוי: להמיס את השוקולד המריר עם השמן. כשהשוקולד מומס וחלק להוסיף כף חלבה מפוררת, לערבב ולצקת על העוגה.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 לעוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 30.2% 10.3% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב