מצרכים למתכון
25 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסמבוסקים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סמבוסק חילו עיראקי טעים ביותר
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- 2 ללוש כל מצרכי הבצק לבצק אחיד לפי הסדר הכתוב.
- 3 לתת לבצק מנוחה של חצי שעה.
- 4 לרדד לעובי דק ולקרוץ עיגולים בקוטר כ- 3-4 ס"מ.
- 5 לערבב היטב את כל מצרכי המלית בקערה.
- 6 לשים כפית מהמלית על כל עיגול, לקפל לצורת חצי ירח ולהדק היטב.
- 7 למרוח את הסמבוסק בביצה טרופה, לפזר שומשום מעל ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות. הרי לכם סמבוסק חילו ביתי מושלם.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
29.1% |
12.4% |
54.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב