דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סמבוסק חילו
סמבוסק חילו
סמבוסק חילו עיראקי טעים ביותר

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסמבוסקים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 ללוש כל מצרכי הבצק לבצק אחיד לפי הסדר הכתוב.
  • 3 לתת לבצק מנוחה של חצי שעה.
  • 4 לרדד לעובי דק ולקרוץ עיגולים בקוטר כ- 3-4 ס"מ.
  • 5 לערבב היטב את כל מצרכי המלית בקערה.
  • 6 לשים כפית מהמלית על כל עיגול, לקפל לצורת חצי ירח ולהדק היטב.
  • 7 למרוח את הסמבוסק בביצה טרופה, לפזר שומשום מעל ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות. הרי לכם סמבוסק חילו ביתי מושלם.
  • 8 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)155385
חלבונים (גרם)3.69 9.18
פחמימות (גרם)1640
מתוכן סוכרים (גרם)1.4 3.49
שומנים (גרם)8.65 21.51
מתוכם שומן רווי (גרם)1.63 4.07
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.12 25.17
נתרן (מ"ג)39.2797.69
סיבים תזונתיים (גרם)1.18 2.93
מים (גרם)5.513.69
ויטמין A (מק"ג)4.3510.83
ויטמין B (מ"ג)0.330.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.16
ויטמין B3 (מ"ג)0.170.43
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.789.4
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.06
ויטמין D (מק"ג)0.060.14
ויטמין E (מ"ג)1.343.33
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)28.7571.52
ברזל (מ"ג)0.230.58
מגנזיום (מ"ג)13.7634.23
זרחן (מ"ג)29.5973.6
אבץ (מ"ג)0.190.47
אשלגן (מ"ג)45.75113.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.661.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.651.61
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.644.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.624.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 29.1% 12.4% 54.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.