דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (מספר קציצות בקר מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בקר יפניות
קציצות בשר בקר בטריאקי
  • 1 לערבב את כל מצרכי קציצות הבקר יחד חוץ מהשמן לטיגון (בשר בקר טחון, שומשום, קמח, טריאקי, ג`ינג`ר, שום, כוסברה ובצל).
  • 2 ללוש היטב עד שמתקבל גוש מכל התערובת.
  • 3 ליצור מהתערובת קציצות בגודל הרצוי (כדורי פינג-פונג) ולהניח בצד כחצי שעה לספיגת הטעמים (חשוב מאוד בנוסף על מנת שהקציצות לא תתפרקנה).
  • 4 לחמם את השמן במחבת ולטגן את קציצות הבקר כ- 4 דקות כל צד. להסיר מהאש ולהניח על נייר סופג בצד.
  • 5 הכנת המטבל: באותה מחבת חמה עם השמן הנותר לטגן מעט את הפלפל החריף והשום כחצי דקה. להוסיף את רוטב הטריאקי ולערבב היטב.
  • 6 כשהמטבל חם מספיק להעביר אותו לצלוחית קטנה ולהגיש עם הקציצות כמו בתמונה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הקציצות ניתנות להכנה מראש ולפני צלייתן הן צריכות להיות בטמפרטורת החדר ולא קרות מאוד מהשהייה במקרר מכיוון שכך הן לא תיצלנה היטב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 26.9% 46.1% 25.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב