דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (כמות מוערכת)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקלות מלוחים מקמח מלא
מקלות מלוחים בגרסה בריאה יותר
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה והמלח, מוסיפים את החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 3 מוסיפים לתערובת את השמן, המים וגבינת הפרמזן, ומעבדים את מצרכי הבצק רק עד לקבלת בצק אחיד, חלק ולא דביק (להימנע מעיבוד יתר הפוגע במרקם הבצק).
  • 4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למשך כ- 20 דקות בטמפרטורת החדר למנוחה.
  • 5 מעצבים את המקלות: מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים, מרדדים כל חלק למלבן וחותכים בעזרת גלגלת פיצה למקלות בגודל הרצוי.
  • 6 מברישים כל מקלון בביצה הטרופה, מפזרים מעליו שומשום או קצח לפי הטעם ואופים בתנור למשך כ- 25 דקות. נותר לכם רק להתענג!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 32.6% 12.9% 46.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב