דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות בכל תבנית (סה"כ 2 תבניות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת חלבה מוקה
שילוב טעמים נפלא של חלבה ומוקה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 לטרוף את הביצים עם הסוכר היטב, להוסיף את השמן ותמצית הוניל, לערבב ולהוסיף את נס הקפה המוכן והמקורר מעט.
  • 3 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לערבב ולצקת את התערובת אל 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 4 לפזר את החלבה מלמעלה ולתת מכות קלות על התבנית כדי שהחלבה תשקע מעט (לא יותר מדי).
  • 5 להכניס את העוגה לתנור לאפייה של כ- 35 דקות או שבמבחן הקיסם הוא יוצא יבש (חשוב לבדוק כדי לא לייבש את העוגה).
  • 6 בעוד שהעוגה חמה לפזר את שערות החלבה מלמעלה (לא חובה).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזלף מעל העוגה מעט סירופ מייפל שמשתלב נהדר.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את נס הקפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 31.5% 9% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב