דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת חלבה מוקה
עוגת חלבה מוקה
שילוב טעמים נפלא של חלבה ומוקה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות בכל תבנית (סה"כ 2 תבניות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 לטרוף את הביצים עם הסוכר היטב, להוסיף את השמן ותמצית הוניל, לערבב ולהוסיף את נס הקפה המוכן והמקורר מעט.
  • 3 להוסיף את הקמח ואבקת האפייה, לערבב ולצקת את התערובת אל 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 4 לפזר את החלבה מלמעלה ולתת מכות קלות על התבנית כדי שהחלבה תשקע מעט (לא יותר מדי).
  • 5 להכניס את העוגה לתנור לאפייה של כ- 35 דקות או שבמבחן הקיסם הוא יוצא יבש (חשוב לבדוק כדי לא לייבש את העוגה).
  • 6 בעוד שהעוגה חמה לפזר את שערות החלבה מלמעלה (לא חובה).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזלף מעל העוגה מעט סירופ מייפל שמשתלב נהדר.

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק.

הערך התזונתי לא כולל את נס הקפה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רותם שמאע

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)239411
חלבונים (גרם)3.87 6.67
פחמימות (גרם)2544
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.14
שומנים (גרם)13.51 23.27
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 2.3
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)50.59 87.15
נתרן (מ"ג)66.02113.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.21
מים (גרם)10.5118.1
ויטמין A (מק"ג)21.7637.48
ויטמין B (מ"ג)0.320.55
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.210.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.3911.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.120.21
ויטמין D (מק"ג)0.280.48
ויטמין E (מ"ג)0.140.25
ויטמין K (מק"ג)0.040.07
סידן (מ"ג)46.6280.32
ברזל (מ"ג)0.420.73
מגנזיום (מ"ג)1.863.2
זרחן (מ"ג)76.54131.86
אבץ (מ"ג)0.180.3
אשלגן (מ"ג)19.1633.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.260.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.50.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.8

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 31.5% 9% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.