מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 547 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה טבעונית ללא גלוטן טעימה ומזינה לצהריים
- 1 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים למחבת את הקישואים והפטריות ומטגנים/מקפיצים כמה דקות עד להשחמה קלה.
- 2 מוסיפים את גרגירי התירס (המבושלים על פי הוראות היצרן) וממשיכים להקפיץ.
- 3 מוסיפים למחבת את הפסטה (המבושלת על פי הוראות היצרן והמסוננת) והתבלינים, ומערבבים קלות על אש בינונית לכ- 10 דקות למיזוג טעמים.
- 4 מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.2% |
8.5% |
9.9% |
75.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב