דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (7-8 וופלים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
וופל בלגי להכנה ביתית
וופל להכנה ביתית
  • 1 לערבב את כל המצרכים היבשים (לנפות את הקמח לפני).
  • 2 לערבב את כל המצרכים הרטובים יחד (אפשר במיקסר ידני).
  • 3 לערבב היטב את שתי התערובות עד שאין גושים (אני מסננת את הבלילה דרך מסננת כדי למנוע גושים - יוצאת בלילה חלקה ונהדרת).
  • 4 לחמם את המכשיר להכנת וופל בלגי, וכאשר המכשיר חם ליצוק עם מצקת מהתערובת ולסגור עד שמוכן.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם קצפת, גלידה, נוטלה, אבקת סוכר, פירות העונה עם קצפת וכל מה שרק אוהבים.

ציוד נדרש: מכשיר להכנת וופל בלגי.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הוופל הבלגי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 18.6% 14% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב